banner78
banner25

Üstün yetenekli öğrenciler, sanatçılarla buluşacak!
Akademi Edirne, 288 üstün yetenekli öğrenciye 6 ay boyunca sanat eğitimi verecek.
Edirne Valisi ve Akademi Edirne Başkanı Hasan Duruer, yaptığı açıklamada, binlerce lise ve üniversite öğrencisi arasından değişik yarışma, etkinlik ve çalışmalarla seçilen üstün yetenekli öğrencilere atölye eğitimi vereceklerini söyledi.
Üstün yetenekli öğrencilerin kabiliyetlerini geliştirmesini amaçladıklarını ifade eden Duruer, şöyle konuştu:
''Edirne Akademi adı altında yetenekli 288 öğrenciyi her ay yazar ve sanatçılarla buluşturacağız. Öğrenciler, edebiyat, düşünce, iletişim, güzel sanatlar, tiyatro ve sinema atölyelerinde her ay karikatüristler, şairler, yazarlar, ressamlar, gazeteciler ve oyuncularla bir araya gelecek. 6 ay sürecek atölye çalışması kapsamında öğrencilerle eğitim verecek.
Amacımız, üstün yetenekli öğrencileri tespit edip, yeteneklerini, vizyonlarını daha da geliştirmelerine olanak sağlamak.''
Vali Duruer, akademinin Halk Eğitim Merkezi'nde iki gün sonra düzenlenecek törenle çalışmalarına başlayacağını sözlerine ekledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30