banner78
banner25

Tuzlama yapılmayınca!

Yollarda meydana gelen buzlanmalardan dolayı sabah saatlerinde Edirne'nin bazı cadde ve sokaklarında çok sayıda maddi hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi.
Hilly otel altı Turan Dursun caddesi Kıyık katılım noktası başta olmak üzere Jandarma kavşağı,Şevki Arman caddesi,Güney Çevre yolu eski Tekzen önü gibi ana arterlerde ve ara sokaklarda meydana gelen trafik kazalarına buzlanmanın neden olduğu ifade edildi.Önceki gün yağmur yağışının toprak altından sızması başta olmak üzere çok sayıda su arızanın yarattığı su birikintileri tuzlama çalışması yapılmayınca kazalara davetiye çıkardı.Hava sıcaklıklarının sabaha karşı eksili değerlere düşmesi ile oluşan buzlanma sürücülere zor anlar yaşattı.Yollarda oluşan gizli buzlanmanın yarattığı kazalar sonrasında Emniyetin uyarıları ile belediye ekipleri gelerek geçte olsa tuzlama çalışması yaptı ve buzların çözülmesini sağladılar.
Vatandaşlar "Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir"diyerek "hava sıcaklık değerleri ve meteorolojik veriler akıllı telefonlarda bile varken belediye'nin bunu görmemesi ve tedbirini almaması düşündürücü"diyerek tepki gösterdiler.Yaşanan kazalardan dolayı uzun araç kuyrukları oluştu ve vatandaşlar işlerine gitmekte zorlandı.Trafik ekipleri ise trafik akışını düzenleyerek tedbir aldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30