banner137
banner25

TÜMKİAD Edirne'de Oğuz Kurum ile yol alacak!

Kısa adı TÜMKİAD olan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Edirne il başkanlığı tanıtım toplantısı Edirne’de yapıldı.

2017 yılında kurulan ve 32’nci il başkanlığını Edirne’de perçinleyen iş adamı ve sanayicilerin bir arada bulunduğu TÜMKİAD yöneticileri düzenlenen gecede bir araya geldi.

Edirne Şube Başkanlığına atanan iş insanı Oğuz Kurum tarafından tertip edilen geceye TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu konuşmacı olarak katıldı.

Gecede konuşma yapan Tanrıkulu, TÜMKİAD’ın kuruluş amacanı anlatarak, “Ne güzelsin Edirne. Dünyanın göz bebeği, dünyanın renkleriyle süslenmiş. Güzel Edirne” dedi. Tanrıkulu, “İl başkanımızı atadıktan sonra 15-20 iş adamıyla TÜMKİAD’ı anlatıp Edirne TÜMKİAD’ın oluşumu için il başkanımız ile sohbet ettik. Onun içinde vatan aşkı, millet aşkı, Edirne aşkı ve hizmet aşkı, onun yüreğini o kadar kasıp kavurmuş ki ‘Ben Edirne’de yüzlerce iş adamını toplayacağım ve Edirne’de TÜMKİAD’ı şaha kaldıracağız ki, Edirne’de iş insanları bir araya gelecek. Gülümsemeyi özlemiş Edirne. Edirne sahaya inmeyi özlemiş. Edirne birliği özlemiş’” dedi.

TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı iş insanı Oğuz Kurum da yaptığı konuşmada, “Edirne sevdalısı, bir iş insanı kardeşiniz olarak bu şehirden üretmekten bu şehirde istihdam oluşturmaktan her zaman Edirnemize hizmet etmekten gurur duydum. Bir taraftan ticari çalışmalarımızı yürütürken ‘ülkemiz ekonomisine daha fazla nasıl katkı sağlarız’ diye plan ve araştırmalarını yaptık” dedi.

Konuşmaların ardından TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı iş insanı Onur Kurum’a rozetini TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu taktı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30