banner137
banner25

Trakya Müzik Festivali’nde yıldızlar geçidi

Edirne’de her yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören Trakya Müzik Festivali’nde bu yıl da yıldızlar geçidi yaşandı. Birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı ve bu yıl Danişment’te gerçekleştirilen festivalde katılımcılar gönüllerince eğlendiler. Yaşanan Kovid-19 salgınından sonra yapılan etkinliğe binlerce kişi katıldı. 
Vatandaşların her yıl iple çektiği Trakya Müzik Festivali, bu yıl da birbirinden ünlü isimleri ve binlerce katılımcıyı ağırladı. Trakya Organizasyon tarafından düzenlenen Trakya Müzik Festivali 3-8 Ağustos tarihlerinde Danışment’te gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katılığı organizasyonda seyirciler, Gripin, Emir Can İğrek, Can Ozan, Sezer Altınok, Adamlar, Nil Karaibrahimgil, Yeni Türkü, Yirmi7, Şahıs ve Spinoza, Sefo, Edip Akbayram, Tuğkan, Ceren Gündoğdu,  Şahin Cevizli, Hayko Cepkin, Haluk Levent, Moğollar, Eskitilmiş Yaz, DİP, Duman, Cem Adrian, Madrigal, Retrobüs, Eda Baba şarkılarıyla gönüllerince eğlendiler.
ÇEVRE TEMİZLİĞİ ES GEÇİLMEDİ
Kampların da kurulduğu festival alanında büyük titizlilikle çalışan Trakya Organizasyon, ayrıca yaklaşık 50 kişilik ekiple çevre temizliği de gerçekleştirdi. Festival boyunca herhangi olumsuzluk yaşanmadı. 
TRAKYA MÜZİK FESTİVALİ’NİN BU YILKİ ADRESİ DANİŞMENT
Önem vererek gerçekleştirdikleri Trakya Müzik Festivali hakkında konuşan Trakya Organizasyon ortaklarından Ümit Özel; “Bu yıl Edirne valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık tarafından Danışment’te bir festival alanı belirlendi. Valilik, belediye ve kolluk kuvvetleri tarafından koordineli bir şekilde güzel bir festival gerçekleştirildi. Binlerce müzik sever ile buluşuldu. Türkiye’ye mal olmuş bir marka olan Trakya Müzik Festivali farklı projelerle ilerleyen günlerde tekrar müzik severlerle buluşacak” ifadelerine yer verdi.
Özel ayrıca, 2019 yılında en iyi festival seçilen Trakya Müzik Festivali’nin, 2022 yılının da en iyi festivali olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.
PANDEMİ DÖNEMİNİN ARDINDAN DÜZENLENEN EN BÜYÜK FESTİVAL
Kovid-19 salgınının ardından yapılan en büyük müzik organizasyonu olma özelliği de taşıyan Trakya Müzik Festivali 2022 hakkında açıklama yapan Organizatör Aziz Gül ise; “Başarılı bir festival geçirdik. Her hangi bir sorun ile karşılaşmadık. Sanatçılar ve izleyenlerimiz mutlu ayrıldı. Önümüzdeki projelerde daha iyilerini yapma çabamız olacak” dedi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30