banner137
banner25

Terziler odasına genç aday!

Edirne Terziler Odasının 29 Ocak 2022 tarihinde yapılacak  kongresi öncesinde yeni bir isim oda başkanlığına adaylığını açıkladı.Oda üyelerinden Murat Çakal gerçekleşecek olan kongrede aday olduğunu ve terzilerin kendi söküğünü dikemez sözünün sadece sözde kalacağını genç ve dinamik arkadaşlarıyla yepyeni bir anyalışla mesleğin geleceğine ve meslek adabına göre hareket ederek meslaktaşlarının haklarını savunacaklarını kaydetti.

Murat Çakal yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Edirne doğumluyum. Dilek Çeyiz Mağazasını işletmekteyim. Edirne terziler odasında terzi, hazır giyim ve tuhafiye işini yapan esnaflarımızı kapsayan bir odadır. Bilindiği gibi bu seçimler bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Gruplaştırmadan, Ötekileştirmeden, kişiselleştirmeden, birleştirici ve kucaklayıcı, sevgi ve saygıya dayalı bir kongre olmalıdır. 
 Ben ve ekip arkadaşlarım  eleştirmek yerine, gelecekte neler yapabiliriz onun üzerinde planlamalar yaparak çalışmaktayız. Çalışmalarımız, tüm oda üyelerimizin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden çağımızın gereklerine uygun bir yapı olarak her türlü ihtiyaçlarında daima yanlarında olacağız. Bu vesile ile 29 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek olağan kongremize tüm üye arkadaşlarımı davet eder, onlarında desteğine talip olduğumu ifade ediyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30