banner137
banner25

Temizlik işçisinden şarkılı tepki!

Edirne'de bir temizlik görevlisinin çevreyi kirletenleri şarkıyla uyardığı ve sosyal medyadan paylaştığı videosu beğeni topladı.

Edirne Belediyesi temizlik görevlilerinden Cüneyt Fener günlük rutin mesaisine Çavuşbey Mahallesi'nden başladı.

Çöp konteynerleri boş olduğu halde bölgeye gelişigüzel çöplerin atıldığını gören Fener, vatandaşları uyarmak için şarkılı bir video çekti.

Fener'in temizlik çalışması sürerken çektiği videoda şarkı edasıyla spontane bir şekilde dilinden dökülen sözler şöyle:

"Fıçılar bomboş dururken niye yerlere atıyorsun, ne bu çilemiz, fıçılar bomboş arkadaş yerlere çöp atmayalım. İnsan durup dururken kendinden vazgeçer mi, sevdiğine kıyar mı, şu çöplerin hali ne, hep atıyorlar yerlere fıçılar bomboş arkadaş, tut bakalım şu çöpü atalım arabaya."

Fener, videoyu sosyal medya aracılığıyla yaydı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da videoyu "Sevgili Edirneliler; lütfen temizlik işleri çalışanımızın sesine kulak verelim." diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Video kısa sürede pek çok beğeni aldı ve takipçilerce paylaşıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30