banner78
banner25

Taş kırma ünitesi açıldı!
Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde taş kırma ve ürodinami üniteleri açıldı.
Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Kuyumcuoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, taş tedavi metodu ile ürodinami ünitesi hakkında bilgi verdi. Açılan 2 ünitenin bölgede ihtiyaç duyulanüniteler olduğunu ifade eden Prof. Dr. Kuyumcuoğlu, ''Hastanemize kazandırılan ve şu anda açılışı yapılan taş kırma ünitemiz Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'ndan alınan lisans sonrası, kısa bir süre önce hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. İl merkezi ve ilçelerini kapsayan bölgede tek olma özelliği ile şu anda günde 4-5 hastaya kadar çıkan tedavi hizmetine ulaşılmıştır ve bu sayının giderek artacağı tahmin edilmektedir'' diye konuştu.
Daha sonra ünitelerin açılışı, TÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Enver Yörük ile Yörük'e görevi devredecek Prof. Dr. Enver Duran tarafından gerçekleştirildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30