banner137
banner25

Taraftar haklı bulundu!
Alex imzalı forma ve krampon vaadiyle dergiye abone olan Fenerbahçe taraftarı, forma ve kramponunu alamayınca Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurarak abonelik ücretini geri aldı.
Keşan ilçesinde yaşayan Fenerbahçe taraftarı Barış Çırpan, yaptığı açıklamada, Alex imzalı forma ve kramponu verileceği vaadiyle Fenerbahçe dergisine abone olduğunu, aboneliğin iptali için başvurduğunu, olumsuz cevap alınca Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurduğunu söyledi.
Dergi yetkilileriyle görüşmesine rağmen talebinin karşılanmadığını öne süren Çırpan, şöyle konuştu:
''Alex imzalı krampon ve forma için parayı yatırdıktan bir hafta sonra abonelik başvurum kabul edildi fakat forma ve krampon için çekilişe katılmam gerektiği söylendi. Bundan benim haberim yoktu. Sadece yıllık abone olunca bunların verileceğini biliyordum. Dergi yetkilisi çekiliş usulü ile verileceğini belirtince, bende abonelikten vazgeçmek istedim fakat bunun mümkün olmayacağını söylediler. Yasal haklarımı kullanacağımı belirtmeme rağmen, aboneliğimin iptal edilmeyeceği söylendi.
Haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurdum.''
Çırpan, dergi yetkililerinin kendisini arayarak aboneliğini iptal ettiklerini söylediğini, abonelik için yatırdığı 108 lirayı geri aldığını söyledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30