banner78
banner25

Takla atan araçtan kurtuldu ama polisten kurtulamadı!

Edirne’de dün gece yarısı meydana gelen trafik kazasında takla atan araçtan yara almadan kurtulan sürücü kendini kaybettirme çabası içindeyken polisin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Edirne’de aralıksız devam eden sağanak yağış nedeniyle kent içindeki yollarda sürüş güvenliği tehlikeye girerken gece yarısı meydan gelen trafik kazasında su birikintisine aşırı hızlı giren sürücü aracıyla takla attı ve kazadan yara almadan kurtuldu.Olay gece yarısı Atatürk Bulvarı üzeri Kipa alış veriş merkezi önünde meydana geldi.Cemil G.’nin kullandığı 34 UK 001 plakalı araç Olin Kavşağından şehir merkezi istikametine seyir halindeyken yolun sağ tarafından bulunan yoğun su birikintisine hızlı bir şekilde girdi.Sürücü Cemil G. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek,önce yaya kaldırımında bulunan ağaca ve ardından aydınlatma direğini çarptı ve sonrasında ise yolun ortasında takla attıktan sonra orta refuja çarparak durabildi.

Ters duran araçtan yara almadan kurtulan ve kendi imkanları ile çıkan sürücü Cemil G.’ye iddiaya göre ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekibi tarafından yapıldı.Tedaviyi kabul etmeyen ve sağlık durumu iyi olan sürücü alınan imza sonrasında kaza mahallinde bırakıldı.Kısa süre sonra olay yerine asayiş ve trafik ekipleri geldi.Araç sürücünün olay yerinde olmaması üzerine araştırma başlatan polis ekipleri çevrede bulunan vatandaşlardan bilgi almaya çalıştı.O esnada kaza yerinden 50 metre uzaklıktaki bir kişinin telefonla kaza yaptığı şeklindeki konuşmaları fark eden polis bahse konu kişinin kimliğini istedi.Kimlik vermekte direnen ve polise zorluk çıkaran şahıs aracı kullanmadığını söylese de kimlik ibraz etmemekten gözaltına alındı.Çevredeki akaryakıt istasyonuna bilgi için başvuran ekipler gözaltına alınan ve adı Cemil G.olan şahsın aracına akaryakıt aldıktan sonra ayrıldığını ve karşı yönde söz konusu kazayı yaptığını belirtti.

Polis iş yeri güvenlik kameralarından gözaltına alınan ve araç sürücüsü olduğu tahmin edilen kişiyi netleştirmek için görüntüleri izledi ve sürücünün gözaltına alınan kişi olduğunu belirledi.

Sürücü Cemil G. daha sonra hakkında işlem yapılmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi amirliğine götürülerek ifadesi alındı.Sürücünü alkollü olduğunu belirlendi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30