banner137
banner25

Suya atlayan kişi sağlık görevlilerince kurtarıldı!

Meriç nehri kenarı Protokol evi yan tarafında bulunan mesire alanında suya atladığı iddia edilen bir kişi az daha canından oluyordu.

Suya atladığı görülen ve uzun süre Meriç nehri içerisinde çırpındığı fark edilen kişi çevredeki vatandaşların durumu fark ederek 112’ye ihbar etmesi sonrasında olay yerine gelen görevliler tarafından kurtarıldı.Nehrin ortasında önceleri yüzdüğü tahmin edilen ancak yorulması ile suya batıp çıktığı görülen G.A. isimli kişinin boğulma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu gören vatandaşlar önce kendileri müdahale etmek istedi.Bir vatandaşı kıyıya doğru yüzme çağrısı ve sonrasında uzattığı dala tutunan genç olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sudan çıkartılarak ilk müdahalesi yapılmak üzere ambulansa alındı. Üşüdüğünü söyleyen gencin bilincinin açık,sağlık durumu iyi olduğu ifade edilirken,G.A. isimli gencin işsizlik sonrası sıkıntılarının olduğu ve daha öncede buna benzer bir olay yaşadığı yakın arkadaşları tarafından ifade edildi.Olay yerine gelen polis olayın oluş şekli hakkında çevredeki görgü tanıklarından bilgi aldı.Genç daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30