banner137
banner25

Suiçmez den büst çağrısı!

Hafta içi Edirne merkez Büyükdöllük köyü okulun da bulunan öğrencilere tablet bağışı için bu köye giden ve buradaki program sonrasında ilkokul bahçesinde bulunan Atatürk büstünün durumunu gören Edirne Süt Üreticileri Birlik Başkanı ve Ak parti İl genel Meclis üyesi Mustafa Suiçmez büstün tadilatı için kolları sıvadı.

Düzenlenen programın sonunda çevre köy muhtarları başta olmak üzere birlik üyeleri ile ayaküstü konuşan Suiçmez; büst ve zemininin tadilatı için gereken 3 bin TL paranın kendi imkanları ile sağlanacağını, kalan kısmının ise imece usulü ile toplanması çağrısında bulundu.

Muhtarlar yapılan çağrıya anında karşılık vererek üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirterek okul yönetimine masrafların çıkartılması ve gerekenin yapılması talimatını verdiler.

Suiçmez Atatürk büstü ve kaidesi ile zeminin elden geçirilmesi gerektiğinin kendilerine iletildiğini,kendisinin de konuyu arkadaşlarına ileterek aralarında toplanacak para ile büstü yaptırmaya karar verdiklerini belirterek “bizler bu ülkenin değerlerine,bizlere bırakılan emanetlere sahip çıkmak durumundayız.Her şeyi devletten beklemek doğru değil! Biz bu konuda üzerimize düşeni yaparak bizlere iletilen maliyeti aramızda arkadaşlarla toplama kararı aldık.Ben 3 bin TL ile açılışı yaptım.Diğer arkadaşlarda benim bu çağrıma kayıtsız kalmayarak karınca kararınca verecekleri para desteği ile okulumuza yakışan büstün yapılması için katkı sağlayacaklar”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30