banner78
banner25

Spor yatırımları konuşuldu!
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ''2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığımızla Edirne'de spora yapılabilecek yatırımları paylaştık'' dedi.
Müezzinoğlu, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nde kalan ve Trakya Üniversitesi'nde (TÜ) öğrenim gören yaklaşık 50 yabancı uyruklu öğrencinin katıldığı kahvaltıda yaptığı konuşmada, Edirne'nin önemli bir spor merkezi olduğunu söyledi.
Edirne'nin Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'yle sesini dünyada duyurduğunu belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:
''Edirne'nin güreş, okçuluk, bisiklet, basketbol, judo ve karate sporlarında ciddi alt yapısı var. Edirne, spordaki dinamiklerini birazcık daha organize ederek sahiplenirse uluslararası boyutta başarılara imza atacak. Bu konuda ciddi düzeyde alt yapı eksikliklerini tamamlamaya çalışıyoruz. 2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığımızla Edirne'de spora yapılabilecek yatırımları paylaştık. Önümüzdeki yıl, bu yıl yapılanlardan daha fazlası yapılacak. Biz, gençlerin kendi arzularına göre spor alanlarını çoğaltırken, bir taraftan kabiliyeti olanları da başarıya taşımaya devam edeceğiz.''
Yabancı öğrencilerin sorunlarını da paylaştıklarını anlatan Müezzinoğlu, ''TÜ yabancı uyruklu ama bizim balkanlardaki soydaşlarımız olan çocuklarımızla kahvaltı ediyoruz. Bundan 40 yıl önce ben de onlarla aynı konumdaydım. Yabancı öğrenci olmanın sıkıntılarını yaşayarak bu günlere gelmiş biri olarak buradayım. Farklı bir kahvaltı duygusal yönü büyük'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30