banner78
banner25

Sosyal medya fenomeni oldular!

İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde evde kal çağrılarına uyan çok sayıda vatandaş evlerinde geçen vaktini değerlendirmek için çeşitli yollara başvururken, bazıları da sosyal medya kullanarak yaptığı güzellikleri takipçileri ile paylaşmayı tercih ediyor.

Edirne’de faaliyet gösteren Volkan Özer bayan kuaförü işletme sahibi Volkan Özer yaptığı tiplemelerle adeta yüz binleri kendisine hayran bırakırken bir başka isim olan Özgür Bahçeci ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla evlerinde sıkılanlara adeta moral oluyorlar.

Edirne’nin ünlü bayan kuaförü olarak bilinen Volkan Özer pandemi sürecinde kapalı olan dükkanlarına gidemeyince müşterileri ile arasında olan diyalogu yaşatmak için farklı bir yönteme başvurdu ve ayriyabla_22 instagram sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videolarla adeta fenomen oldu.Koca Trakyalı ile Roman karışımı şive ile bir bayan kişiliği kendisine yakıştıran Volkan Özer evinde yaptığı canlı yayınlarla gerek bayanları gerekse erkek izleyicileri sosyal medyada buluşturdu.Yayınladığı videolarla yüz bin civarında beğeni alan ve 48 bin’de takipçisi bulunan Özer giydiği bayan kıyafetleri ile günümüz konularına dikkat çekerek esprili bir dil ve hayata olan farklı bakış açısı ile koronalı günleri geçirmeye çalışıyor.,

Sakal ve bıyığı ile başındaki yemeni,üzerindeki hırka ve ayağındaki entari tarzı etek ile izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Özer’in normal yaşamdaki iş yerinde de bu tarz davrandığı esprileri ile müşterilerini gülme krizine soktuğu ifade ediliyor.

Tamamen can sıkıntısına dayalı ve doğaçlamayla yapılan paylaşımlarının her geçen gün takipçileri tarafından beğenilmesi ve takip sayısının artması onu bir fenomen haline getirdi.

Özer’in tamamen doğal,spontane sunduğu tüm parodilerin iş yerinde çalışan veya yakınları tarafından yapıldığı biliniyor.İlk günlerde ev içerisinde çekilen videoların son birkaç gündür havalarında ısınmasıyla açık alana yansıdığı videolarda hicivsel yaklaşımlar dikkat çekiyor.Bayan kuaförü olması sebebiyle kapalı olan iş yerlerinden dolayı bayanların bakımlarını yapamadığını dile getiren Özer,zaman zaman yaptığı esprilerle de bayanların yaşadığı sıkıntıları dile getiriyor.

Bir başka iş insanı olan ve korona günlerinde sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmaya başlayan Özgür Bahçeci ise renkli kişiliği ile biliniyor.65 yaş üstü olan annesi Müzeyyen Bahçeci’yle beraber yaptığı paylaşımlarla kısa sürede ilgi odağı haline gelen Bahçeci,yaptığı tipleme ile Roman ve Trakyalı şivesini beraber kullanıyor.Annesi ile birlikte yaşadığı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olduğu gerekçesi ile dışarı çıkamayan annesinin can sıkıntısını gidermek ve bu sayede sosyal medya üzerinde sevenleriyle yaşadığı anları paylaşmak isteyen Bahçeci ise ozgur_bahceci instagram ve Özgür Bahçeci facebook hesabı ile sosyal medyada yer alıyor.2 bin 774 takipçisi bulunan Bahçeci’nin binlerce beğenisi olurken en çok beğeniyi her defasında rol paylaşımı yaptığı annesi Müzeyyen Bahçeci ile olan kareleri alıyor.Özgür Bahçeci’nin sahne deneyiminin yanında verilen her rolü iyi taşıyabildiği bir karakterinin olduğu biliniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür Bahçeci 4 yıl önce

Çok teşekkürler. Fenomen olmak değil anneme ve onun sosyal medya arkadaşlarına moral olup keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktı amacım. Çünkü hepsi salgın nedeniyle evlerindeler. İnsanların yüzüne tebessüm bırakabildiysek ne mutlu.

banner30