banner78
banner25

Sorumlusu sorumsuzlar mı?

Edirne sporuna yıllarca hizmet veren ve son yıllardaki bakımsızlığı ve ihmali ile tüm dikkatleri üzerine çeken 25 Kasım Şehir stadyumu S.O.S. veriyor.

Zamanında yapılan bir iki rötuş ile günümüze kadar yıkılmadan ayakta kalabilen ve Edirnespor’un başarı grafiğinin yüksek olduğu yıllarda tribün ilaveleri, çim saha bakımı ve diğer işlemleri ile şehir takımına yakışır halde olan stadyum bugünlerde 3. Lig de mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor’un başarılarına gölge düşürmenin yanında Edirne’ye gelen spor severlerin suratlarını düşmesine neden oluyor.

Kentin göbeğinde bir şehir stadından çok bakımsız olmasından dolayı ucube bir görüntüyü andıran ve geçtiğimiz ay dış duvarlarında yapılan bakım çalışması ile biraz görsellik kazanan stadyumda bugün görüntülenen bir manzara “sorumsuzluğun bu kadarına pes” dedirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan stadyumun açık tribün bilet satış gişesinin içler acısı durumu ve bilet alınan noktadaki yerde olan ekmeklerin ayaklar altında olması görenleri hayrete düşürdü.

Türkiye Ziraat Kupası’na katılmaya hak kazanan Edirne Belediyesi Edirnespor ve rakibi Çatalca spor ile yapacağı maç için Edirne’ye gelen sporseverler açık tribünlerden bilet alacağı sırada yerde ekmek parçalarını fark etti. Tepkilere neden olan görüntü için “burası kime emanet? Burada bir maç oynanıyor ve öncesinde elden geçirilerek denetlenmesi, temizliğinin yapılması gerekiyor. Edirne’ye yakışmayan bir görüntü.Yetkililer sadece gişeyi açarak bilet satışı yapıyor ama gişenin önüne arkasına hiç bakmıyorlar.Boyasız bakımsız bir tesis ”dediler.

Bakımsız olduğu her halinden belli olan stadyum için yetkililerin harekete geçmesini isteyen vatandaşlar ilgili kurumu göreve davet ederek daha dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30