banner78
banner25

Sokak bekçileri emniyetin parlayan yüzü oldu!

Edirne Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gece bekçileri tabir yerindeyse atmaca gibi hareket ederek kanunsuz kişilere göz açtırmıyor.

Gece karanlığından istifade eden suç odaklarına hizmet eden kişiler üzerinde son zamanlarda yaptıkları başarılı çalışmalarla suç ve suç unsuru olabilecek çok sayıda malzemeyi yakalamayı başarırken arama ve yakalaması bulunan kişileri de adli makamlara teslim etmenin haklı gurunu yaşıyorlar.

Önceki gece yaya olarak ilerleyen bir şahsı durdurarak yapılan üst araması ve kontrolde şahsın üzeriden seri numarası olmayan 1 adet tabanca ve 3 adet fişek, 0,76 gram Bonzai, 1,63 gram Metanfetamin ele geçirilmiş olup şahsın yapılan GBT sorgulamasında aranma kaydı olduğunun tespit edilmesi üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.

Şahsın gözaltı işlemleri sonrasında hakkında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildiği ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30