banner78
banner25

Serkan Çağrı Bulgaristan Başkonsolosu Dimitrov'u ziyaret etti!

Türkiye’nin ünlü klarnet virtüözü Edirne Keşan doğumlu olan Serkan Çağrı Balkan Müzik festivali etkinlikleri kapsamında geldiği Edirne’de Bulgaristan Cumhuriyeti'nin Edirne Başkonsolosu Borislav Dimitrov’u ziyaret etti.

Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan ve Balkan müziği konusunda çalışmalar yapan Serkan Çağrı Uluslararası Balkan Müzik Festivali'nin sonlanması ile gerçekleştirdiği ziyarette, bir sonraki dönemde yapılacak olan festivale ilişkin daha fazla sayıda Bulgar sanatçının katılabilmesi için Başkonsolos Dimitrov’dan destek istedi.

İkili süren görüşmede iki ülke sanatı ve işbirliği kapsamında gerçekleşebilecek projeler üzerinde fikir alış verinde bulundu. Başkonsolos Dimitrov ise bir sonraki festivale ilişkin destek sözü vererek festivalin önemine dikkat çekti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30