banner137
banner25

Savaş Üner aday adaylığı açıklamasını yaptı!

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için CHP’den 28.Dönem Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Savaş Üner, “başaracağız”vurgusu yaparak CHP’nin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı olması için çalışacaklarını kaydetti.

Partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’nda geniş bir katılımla aday adaylığı açıklaması yapan Üner; 2009 yılında genç bir belediye meclis üyesi olarak bu yola çıktığını ve 14 yıllık meclis üyeliği sonrası milletvekili olarak 28. dönemde çalışmalarını onurlu bir şekilde sürdürmek istediğini ifade etti.

Üner partililerine ve gazetecilere yönelik yaptığı açıklamasında “ 2009 yılında, 29 yaşında genç bir belediye meclis üyesi olarak çıktığım bu yolda, 3 dönemdir, yani 14 yıldır belediye meclis üyeliği görevinde bulunan bir yol arkadaşınız olarak, öncelikle bugüne kadar olan desteğiniz için sizlere tüm kalbimle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte; belediye meclis üyesi olmamın yanı sıra, belediyemizin çeşitli komisyonlarında başta siz değerli örgüt emekçilerim olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte görev alarak, Edirne’mize hizmet etmeyi sürdürdük. Sadece siyasi anlamda değil, sportif anlamda da kentimizi ileriye taşımak için elimizi taşın altına koyduk. Edirnesporumuzu amatörden alıp, profesyonel liglere çıkardık. Futbolun yanı sıra basketbol ve voleybolda da sizlerin desteğiyle hep birlikte güzel işlere imza attık”dedi.

Gündemde seçim olmamasına rağmen erken genel seçim söylentilerinin yer almaya başladığı son yıllarda Edirne’nin 9 ilçe, 7 bekde ve 253 köyünü gezdiğini anlatan Üner “Edirne merkezimizde ne kadar çok çalışırsam; Keşanımızda, Uzunköprümüzde, İpsalamızda, Havsamızda, Meriçimizde, Enezimizde, Süloğlumuzda ve Lalapaşamızda da o kadar çok çalışıp, aynı mücadeleyi, aynı kararlılıkla sürdüreceğim. Çalışacağım. Çok çalışacağım. Çünkü başta büyük önderimiz, Ulu gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize, gazilerimize ve kurucu irademize borcum var. Bu borcumu ancak ve ancak çok çalışarak ödeyebilirim. Yola ilk çıktığımda ifade ettiğim gibi, sadece ve sadece birlikte ve çalışa çalışa kazanacağız”dedi.

“Enez’in Çandır Köyün’de yaşayan bir seçmene de ulaştım, Edirne’mizin Suakacağı köyünde, sokakta tek bir seçmen görsem de elini sıktım”diyen Üner “Ziyaret ettiğim süre zarfında; kadınların, yaşlıların, gençlerin, işçilerin, memurların, emeklilerin, esnafların, sporcuların, sanatçıların, zanaatkarların, engellilerin, emekçilerin, çiftçilerin, köylülerin, kentlilerin ve tüm Edirne halkının sorunlarını yerinde inceleyerek, yüz yüze birebir görüşerek ve dinleyerek, tek tek not aldım. Bu çerçevede, sorunların çözüme kavuşturulması noktasında ve partimizin iktidar hedefleri doğrultusunda; tüm Edirne’yi ve her şeyin en iyisine layık olan tüm Edirne halkını yani; sizleri temsil etmek adına bu onurlu göreve talibim değerli yol arkadaşlarım. Ulu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının savaş meydanlarında temellerini attığı partimizde, ismimin hakkını vererek, savaşarak ve mücadele ederek tüm Edirne halkının vekili olmaya hazırım”dedi.

Seçim çalışmaları için çıktığı bu yolda kendisine destek olan tüm partililere teşekkür eden ancak en büyük teşekkürü her daim yanlarında olan eşi Fulya Üner’e ve bu yoğun tempodan dolayı babasız günler geçirdiğini söylediği kızı Ecem Üner’e teşekkür eden Savaş Üner ailesini yanına davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve “13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi: Birlikte başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30