banner137
banner25

satır eti 33 firma satabilecek
Keşan'da tescillenen satır eti 33 firmanın satabileceği bildirildi.
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KTSO), Keşan Otelciler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Çakmak ve oda üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, satır et pişiren işletmelerin tanıtımının yapılacağını söyledi.
Satır etin zorlu bir sürecin ardından tescil edildiğini belirten Helvacıoğlu, ''Satır eti coğrafi olarak ve standart satır etin nasıl olması gerektiğini anlatan 'satır et' gazetesi hazırladık. Bu güne kadar satır etin satımı için 33 firma başvurdu. Keşan'ın satır etini 33 firma satabilecek. Etimizin ismini ve lezzetini her yerde duyurmak, bilinirliğini arttırmak için hep birlikte çalışıyoruz'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30