banner137
banner25

Şahin, ETUS'a aday!

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Edirne Toplu Ulaşım Sistemi ETUS’un başkanlığına yapılacak olan seçimlerde adayı olduğunu açıkladı.

Uzun bir süredir başarılı bir şekilde Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevini sürdüren Ali Şahin paylaşımında “ETUS üyelerimizden gelen talepler ve bize gösterdikleri teveccühler karşısında Toplu Ulaşım Sistemimizde dünden bugüne yapılanları, beklentileri, eleştirileri ve talepleri değerlendirdik. ETUS’un 13.05.2023 Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olma kararı aldım”dedi.

Hedeflerini Edirne Toplu Ulaşım Sisteminin üyelerimizin görüş ve talepleri doğrultusunda şeffaflık ilkelerine bağlı kalarak yönetilmesini sağlamak, Edirne Toplu Ulaşım Sisteminin Edirne halkına yakışan şekilde hizmet vermesini ve önceden olduğu gibi Türkiye çapında örnek gösterilen bir taşıma sistemi haline getirmek olduğunu belirten Şahin “13 Mayıs 2023 günü yapılacak genel kurul için camialarına hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30