banner137
banner25

Şadan Çetin'in vefatı büyük üzüntü yarattı!

Edirne’nin tanınmış iş insanlarından Kemal, Hüseyin, Sami, Ali ve Ahmet Çetin,öğretmen Çiçek Derindağ, Saadet Gürsoy ve Selma Konhan’ın anneleri, iş insanı Ülhak Çetin, Pilot Yıldırım Çetin, Avukat Yeliz Erdoğdi, doktor Gizem mert, avukat Erdem Çetin, Sinem Ayaydın ve İnanç Çetin’in babaanneleri Berrin Derindağ,Esin İşler, Kürşad Derindağ ve Savaş Turan’ın anneannesi hayırsever Şadan Çetin tedavi gördüğü hastanede 92 yaşında yaşam savaşını kaybetti.

Edirne’de uzun yıllar ticari faaliyet gösteren ve Çetin Kardeşler olarak bilinen mağazaların sahiplerinden olan saygın ailenin annesi Şadan Çetin 50 gün önce geçirdiği kalp krizi sonrasında Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldırılmış ve burada uzun bir süre gördüğü tedavi sonrasında hayatını kaybetmişti.

Edirne’de birçok hayır işine imza atan ve yardımsever kişiliği ile tanınan merhume Şadan Çetin vefatı öncesinde de sürekli olarak evlatlarına hayır işlerini aksatmamaları konusunda vasiyette bulunmuş aç, açıkta, ihtiyaç sahibi olan kim varsa imkanları doğrultusunda yardım yapmalarını her daim talep etmişti.

Vefatı büyük üzüntü yaratan merhume Şadan Çetin’in cenazesi 23 Mart 2022 Çarşamba günü (yarın) Eski cami’de kılınacak olan öğlen namazına müteakip Yeni şehir mezarlığına defnedilecek.Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına ve ailesine başisağlığı diliyoruz.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30