banner137
banner25

Rodoplu futbulculardan Vali Duruer'e ziyaret!
Bulgaristan'ın Smolyan FK Palas 2011 futbol takımı, Edirne Valisi Hasan Duruer'i ziyaret etti.
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün tesislerinde 1 haftalık kamp çalışmasını tamamlayan Smolyan Süper Ligi'nde mücadele eden takımı kentten ayrılmadan önce Vali Hasan Duruer'le valilikte bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Hayri Hayriev Şerifov, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni sezon hazırlıkları için Edirne'de kamp yaptıklarını anımsattı.
Edirne'de güzel ağırlandıklarını ifade eden Şerifov ''Çok yakın ilişkilerimiz var. Bize Edirne'de çok iyi imkanlar sunuldu. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah ileride tekrar çalışma imkanımız olur.'' dedi.
Vali Duruer de Balkanlarla olan ilişkilerin hiçbir zaman kesilmeyeceğini ifade ederek, ''Sizler bizim dostlarımızsınız, kardeşlerimizsiniz. Çok daha yakın ilişkiler kuracağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30