banner137
banner25

Rektör Yörük
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, ''Öğrencisiyle, öğretim üyesiyle, diğer mensuplarıyla bir bütün içinde kurumsal aidiyet duygusunu her gün daha fazla hisseden bir kurum olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız'' dedi.
Yörük,  yaptığı açıklamada, üniversitenin bundan sonraki büyüme stratejisinin niteliksel olacağını söyledi.
Üniversitelerin asıl fonksiyonunun bilim üretmek ve topluma hizmet etmek olduğunun altını çizen Yörük, şunları kaydetti:
''Üniversiteler laboratuvar ve kütüphaneleriyle, araştırma olanaklarıyla öne çıkması gerekiyor, öncelikleri buna ayırmamız gerekiyor. Hastanemiz en önemli sağlık kuruluşu, bu anlamda kamuoyunda bilinen eksikleri gidermek için çalışacağız. Sorunlarda belli bir birikim var, bunları hızlı aşabilmek için başlangıç enerjisine ihtiyacımız var. Öğrencisiyle, öğretim üyesiyle, diğer mensuplarıyla bir bütün içinde kurumsal aidiyet duygusunu her gün daha fazla hisseden bir kurum olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız.''

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30