banner137
banner25

Prf.Dr.Veysel Eroğlu "hedef 2099!"

AK Parti Hükümetinin bir dönem Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevini yürüten Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu Edirne’ye gelerek bazı ziyaretlerde bulundu.

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret eden ve ardından Başkan savaşında Edirne Asker Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada yaşamını yitiren ve şehitliğe defnedilen dedesinin yattığı şehitliği ziyaret eden Eroğlu daha sonra Ak Parti İl başkanlığını ziyaret ederek burada açıklamalarda bulundu.

Parti il binası girişinde İl Başkanı Belgin İba ve diğer partililer tarafından karşılanan Prf.Dr.Veysel Eroğlu parti binasında yaptığı açıklamada Edirne’ye yapılan sulama yatırımları projeleri sayesinde çiftçinin fazla ürün elde ettiğini ve bu sayede her yıl 1 milyar 677milyon Türk Lirası çiftçinim cebine girdiğini kaydetti.

Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ilerleyişini sürdürdüğünü söyleyen Prf.Dr. Eroğlu Türkiye’nin Çin’den sonra ekonomisi hıza büyüyen 2’nci ülke olduğunu ifade etti.

İl başkanı Belgin İba ve Milletvekili Fatma Aksal ile beraber açıklama yapan Eroğlu üretimine başlanan ve önceki gün törenle banttan inen TOGG ile ilgilide açıklamalarda bulunarak açılışın muhteşem olduğunu ve üretim tesisinin iki yılda tamamlanmasını bir rekor olduğu, kendisinin bakanlık yaptığı dönemde bile sayısız tesisin açılışını yaparak hizmete kazandırdıklarını söyleyerek “Bakanlığım döneminde sayısız tesis yaptım ve bunların açılışını yaptık. Oradaki tesisin inşaatını 2 yılda tamamladık. Gerçekten bunu dünyada yapabilecek tek ülke var o da Türkiye, bizim milletimiz. Başka hiçbir millet yapamaz. Yapılamaz denen şeyi sonuçta banttan çıkardık mı? En ileri teknoloji ve muhteşem en son teknoloji dünyada. Artık Türkiye'de var uzayda. Biz var mıyız? Varız. Bütün her türlü harp araç gereçlerinde biz varız.Tankından tüfeğine kadar hepsini yapabiliyoruz artık. Yapacağız da. Türkiye çok daha güçlü”dedi.

Ülkede bir enflasyon gerçeğinin olduğunu ve bunu yenecek tek partinin iktidar partisi Ak parti olduğunu söyleyen Eroğlu “Evet enflasyon canavarı var. Ama onu da aşacak olan Ak partidir. İnşallah zaten biliyorsunuz fakir, fukara, garip, gureba çiftçimizi, sabit gelirlimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. İhracattan dolayı bir artış oldu. Gelirler de artış olunca ilk defa Türkiye'de ek bütçe yapıldı. Fazla veren bütçe ne kadar biliyor musunuz? Öyle 100 milyar falan değil. Trilyon. 1trilyon 57 milyar bütçe fazlası verildi. El kaldırdık kanun geçti ve bu 30 Haziran'da bu parayı tamamen çiftçilerimize, esnafımıza, dar gelirlilere, işçilere, memura hepsine herkese dağıttık. Neticede enflasyona bu dar gelirlileri çiftçileri esnafı memuru velhasıl herkesi ezdirmemek için şimdi yeni bir çalışma yapılıyor. Allah'ın izniyle Aralık ayında tekrar bir hamle yapacağız. Bunu yapacak olan AK Parti. Türkiye dünyada Çin'den sonra büyüyen ikinci ülke. Dünya duruyor, biz hep büyüyoruz”dedi.

Sınır kapılarında yaşanan TIR kuyruklarının ülkenin ihracatının en büyük göstergesi olduğunu belirten Eroğlu “tırlar Türkiye'nin kalkınmasının göstergesi. Ekonomik büyüme var. Güzellik var. İnşallah sıkıntılar olursa onu da aşarız. Bir tek enflasyon canavarı ama onu da yeneceğiz. Büyüme tamam her şey tamam. Yeter ki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmayalım.”ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine bir ekleme yaparak “hedef 2099” diyen Eroğlu “Büyük Milletler büyük hedeflere kilitlenir. Hedef 2023, hedef 2053, hedef 2071. Yeni Hedef 2099. 4 tane büyük hedef var. 2099'u da benden duyun. O da Devleti ahali Osmanlı'nın kuruluşunun yıl dönümü 1299 – 2099”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30