banner78
banner25

Polisimizin dikkatinden kaçmadı.

Bulgaristan'dan Edirne'ye gelen ve tuvalet ihtiyaçlarını bir inşaat içerisine girerek karşıladıkları vatandaşlar tarafından görüntülendikten sonra bir sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan Bulgaristan uyruklu iki şahsa Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından kahahatler kanunu gereği işlem yapıldı.


23.09.2022 bugün Şükrüpaşa mahallesi Turan Dursun caddesi üzerinde bir inşaata giren iki şahsın ihtiyaçlarını giderdikten sonra PB 4831 HP plaka sayılı araç ile güle oynaya gittikleri görüntülerinin yer aldığı videonun yayınlanması üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerekli takibata başlayarak gümrük kapılarına aracın plakasını bildirdi.Plakanın bildirilmesi üzerine çıkış yapacakları sırada gümrük kapısında durdurulan araç içerisinde bulunan Bulagristan uyruklu 1973 doğumlu I.T.V.ile 2005 doğumlu A.I.V. isimli şahıslara 5326 sayılı kabahatler kanununun 41. Maddesi gereği cezai işlem uygulandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30