banner137
banner25

Polisi darp ettiler!
Edirne'de hakkında tutuklama kararı bulunan zanlıyı yakalamak isteyen 2 polisin,darbedildiği öne sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, hakkında tutuklama kararı bulunan G.E'yi Çavuşbey Mahallesi'nde takibe aldı.
Polislerin kendisini takip ettiğini fark eden zanlı, mahalledeki yakınları ve arkadaşlarıyla birlikte polislere saldırdı.Çıkan harbede de kendisini savunmak isteyen polis memurları havaya ateş açarak saldırganların elinden kurtulmayı başardı.havaya ateş açılması sonrasında kaçmayı başaran saldırganların yakalanması için polis çevrede geniş çapta araştırma başlattı.Yaşanan kavga sonrasında yaralanan polis memuru olay yerine gelen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.Hastanede tedavileri süren ve vücutlarının çeşitli yerlerinde aldıkları darbeler nedeniyle zedelenmeler oluşan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bu arada, polis olay sonrası kaçan G.E ve arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlattı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30