banner78
banner25

Pide fiyatından ekmeğe,ekmekten asansör bakımına kadar bir çok konu görüşülecek!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ETSO 8 Mart 2022 günü yapacağı Meclis toplantısında Edirne’yi ilgilendiren önemli kararları görüşecek. Düzenlenen meclis toplantılarında oda üyesi olan esnafın sorun, beklenti ve taleplerini görüşerek karara bağlayan ancak halkın yararına olabilecek kararların altına imza atan ETSO; 8 Mart günü yapacağı toplantıda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi satılacak pide ve ekmeğin fiyatı,ciğer ve köfte tarifelerin yenilenmesi ve yeni fiyatın yürürlüğe girmesi gibi konuların yanında İnşaatçılar odasına bağlı olan Asansör firmalarının da fiyat tarifelerini belirleyecek.

Ramazan Bayramı için 300 gramlık Ramazan Pidesinin fiyatını 5 TL olarak belirleyecek olan ETSO Meclisi’nin 220 gram ekmek fiyatını da 3 TL olarak belirlemesi bekleniyor. Köfte ve tava ciğer fiyatını ise 55 TL olarak belirleyecek olan ETSO’nun tarifenin üzerinde satış yapacaklara işlem yapma yetkisi bulunuyor. Şu an için 200 gram ekmek 2.5 TL’den satılıyor.

Öte yandan Edirne bulunan ve faaliyet gösteren asansör bakın ve revizyon firmalarının da belirlenen yeni fiyat tarifelerine göre bakım ve onarım yapması gerekiyor. Apartman veya site yöneticileri ile aylık bakım anlaşması yapan ve buna göre fiyat belirleyen firmalar yeni yapılan düzenleme ile bundan böyle bağlı oldukları oda tarafından tarife alarak fiyatlandırma yapabilecek.Katlardaki durak sayısına göre belirlenecek yeni tarifenin apartman ve site sakinlerini rahatlatması uygulanan fiyatların altında fiyat uygulamasının yapılması bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30