banner78
banner25

Pekcanlı"Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır."

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı gazeteciler günü nedeniyle yayımladığı mesajında "10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günde tüm basın mensubu emekçilerinin gününü kutluyorum.

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Günümüzde her ne kadar bağımsızlıklardan söz edemezken yine de görevini tarafsız,özgür,ilkeli ve basın ahlaklarına uyarak fedakarca gece gündüz, yaz kış demeden korkusuzca insanlara haber ve bilgi akışını sağlayan,zor şartlarda emeğinin karşılığını alamadan fedakarca çalışan görevinin halkı bilinçlendirmek olduğunu bilen ve bu uğurda mücadele eden ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran tüm çalışan emek veren gazetecilerimizi tekrar kutluyor, başarılar diliyorum"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30