banner137
banner25

Pekcanlı tepki gösterdi.

Ülke genelinde CHP teşkilatları tarafından başlatılan ve reklam tabelalarına astırılan "128 milyar dolar nerede?"afişleri Edirne CHP il başkanlığı tarafından da şehrin değişik noktalarına astırılınca Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece yarısı operasyonu ile Savcılık iznine bağlı olarak afişleri toplattı.Tüm ülkede toplatılan afişlerin Edirne'de de toplatılmasına CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.Pekcanlı paylaşımında "Edirne Emniyet müdürlüğü dün bilboardlara astığımız "128 milyar dolar nerede?" afişlerimizi savcılık kararıyla gece vakti sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde toplatmıştır.
Biz CHP olarak halkımızın öğrenme hakkına sahip olduğu bu soruları her platformda soracağız bizleri susturamayacaksınız..."ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30