banner78
banner25

Pekcanlı, koronavirüse yakalandı.

Edirne CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Ailece evde karantinada olduklarını söyleyen Pekcanlı, “iyi ki aşılarımızı olmuşuz. Şu anda hastalığı hafif geçiriyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz Cuma günü eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendisinin de Kovid-19 testinin pozitif çıktığını söyleyen Pekcanlı, eşi, oğlu ve kendisinin evde karantinada olduklarını, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. 
  Pekcanlı, “eşimin testi pozitif çıkınca ben de test verdim ve sonuç pozitif çıktı. Oğlum, eşim hepimiz evde karantinadayız şu anda. Eşim de ben de aşılarımızı daha önce olmuştuk. İyi ki aşı olmuşuz. Şu anki süreç iyi gidiyor. Sağlık ekibinin verdiği ilaçları kullanıyoruz. Şu anda bir sıkıntı yok çok şükür” dedi.
 
 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30