banner137
banner25

Pekcanlı “kırsalın doğal pazarı ortak bir projedir!”

TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları Bölge Temsilcisi Elmas Aslan düzenlediği basın toplantısında Kırsalın Doğal Pazarı’nın bundan böyle Edirne Belediyesi tarafından işletileceği haberleri üzerine “elimizden proje alınmış,çalınmıştır.Emeğimizi çaldılar”şeklindeki açıklamasına CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’da müdahil oldu ve “Kırsalın doğal pazarı aslında çalma değil ortak bir projedir”dedi.

Gazetecilerle bir araya gelen ve soruları cevaplayan il başkanı Pekcanlı,son günlerde derinleşen ve partili Belediye başkanı Recep Gürkan’ı hedef alan açıklamalar karşısında sessiz kalmayarak proje hakkında görüşlerini belirtti.

Pazar açma ve kapama yetkisinin belediyelerde olduğunu belirten İl Başkanı Pekcanlı “halk pazarlarını açma işi belediyeye aittir. Sanayi odası pazara karışırsa o zaman fen işlerine de,temizlik işlerinede karışsın.Sanayi odasının kadınları o yöneticiler her işi yapsınlar. Pazarın açılması kapatılması yasalarla belirlenmiştir. Hiçbir kurum pazar açma kapama yetkisine sahip değildir. Edirne belediyesi bu sorumluluğu tamamen kendi üzerine alıp,çağdaş bir kırsalın pazarını oluşturmaya çalıştı”dedi.

Öte yandan Cuma günü Edirne’de CHP’nin kurmaylarının bulunacağını ve önemli bir toplantıya Edirne’nin ev sahipliği yapacağını belirten il Başkanı Fevzi Pekcanlı Cuma günü Edirne,Kırklareli,Tekirdağ ve Çanakkale’nin CHP’li belediye başkanları,millettekileri,MYK üyeleri,Parti Meclis üyeleri,il başkanları,ilçe,kadın kolları,gençlik kolları başkanlarının katılacağı çok büyük bir toplantı olacağını kaydetti.

Genel Bakan Yardımcısı MYK üyesi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak,Çanakkale Milletvekili Muarem Erkek,MYK üyesi ve Örgütlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Mİlletvekili Oğuz Kaan Salıcı toplantıya katılacak isimlerde oluşuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30