banner137
banner25

Pekcanlı; emeğin ve emekçinin bayramını kutladı!

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün iyiliğin, birliğin, güzelliğin birleştiği alın terinin, helal kazancın, barışın simgeleştiği gün olduğunu söyledi.

Pekcanlı yaptığı açıklamada “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde evlere kapansak ta içimiz buruk olarak kutlasak ta bundan sonra çalışma hayatındaki zorlukların ve sorunların çözüme kavuşması en büyük arzumdur. En yüce değer olan emeğin alın terinin üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Her fabrika bir kaledir” sözünden hareketle fabrika bacalarının tütmesi sanayide makinaların işlemesi, tarlada traktörlerin çalışması için daha çok çalışacağız. Bu zor günleri atlatacağımız pandemisiz günlere ulaşmak dileğimle Emeğin ve Emekçinin 1 Mayıs gününü kutluyorum”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30