banner78
banner25

Özdöl
CHP Edirne İl Başkanı Teoman Özdöl, CHP Edirne İl Örgütü olarak, Türkiye'nin neresinde olursa olsun CHP'lilere ve halka yapılan her türlü hukuksuzluğa karşı durarak halkın sesi ve nefesi olmaya devam edeceklerini bildirdi.
Özdöl, yaptığı yazılı açıklamada, Parti Genel Merkezi'nin oluşturduğu ''Silivri'ye Özgürlük Konvoyu'' etkinliği kapsamında ilçe örgütlerinin de katılımıyla tutuklu CHP milletvekillerine destek olmak için Silivri'ye gittiklerini belirtti.
CHP milletvekillerine yönelik tutuklamaların yanlış olduğunu savunan Özdöl, ''CHP Edirne İl Örgütü, Türkiye'nin neresinde olursa olsun, CHP'lilere ve halkımıza yapılan her türlü hukuksuzluğa karşı durarak halkın sesi ve nefesi olmaya devam edecektir'' ifadelerini kullandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30