banner137
banner25

Özcan "kırmızı kazak saltanatını hep birlikte kaldıracağız!"

Yerel seçimler için geri sayımın başlaması ile aday adaylarıda partilerde boy göstermeye başladı.

Ak Parti’de 2004 yılından bu yana aktif siyaset yapan ve son 4 yıldır da başarılı bir şekilde Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Önder Özcan aday adaylığı için istifa ettikten sonra ilk defa resmi olarak aday adaylığı açıklamasını partisinin toplantı salonunda geniş bir katılımla yaptı.

Çok sayıda partilinin katıldığı aday adaylığı açıklamasında konuşan Önder Özcan, uzun yıllar birlikte mücadele ettiği partili dava arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

2004 yılında 20. sıra belediye meclis üyesi adayı olarak çıktığı bu yolda bugüne kadar geldiği noktayı özetleyen Önder Özcan partide aktif siyaset yapabilmek için yoğun çaba sarf ettiğini kaydederek, geçmiş dönemde görev yaptığı süre içinde kalbini kırdığı tüm dava arkadaşlarından özür dilediğini belirterek helallik istedi.

Edirne’de belediye meclis üyeliği yaptığı dönemden bu yana hiçbir şeyin değişmediğini belirten Özcan; “inanın hala hiçbir şey değişmedi. Hala yolu,kaldırımı,çukurları konuşan bir Edirne ile karşı karşıyayız.Bu Edirne’nin ülkemize ve dünyaya olan bir ayıbıdır.Kısmet olursa el birliği ile yüreğimizle ve ekibimizle ve bu kötü gidişatı, kötü reklamı bitireceğiz.Edirne’nin hala aynı sorunlarını konuşuyoruz.2004 yılında birinci sıra sorunu tuvalet sorunuydu,otopark sorunuydu.2024’e geldik, bu sorunların hiçbir şekilde konuşulamayacağı, 10 yıllık 20 yıllık 50 yıllık planlarla yönetilecek bir belediye yerine hala kırmızı kazaktan bahsedilen, hala asfalt yaptım diyen, hala ‘Yeniimaret’ten çöpünüzü kaldırdım daha neyinizi yapayım’ diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız.Allah kısmet ederse el birliği ile, güç birliği ile hep beraber inanarak, bu zihniyeti, kırmızı kazak saltanatını hep birlikte kaldırmanın inancını taşımaktayız”dedi.

Aday olması durumunda bir çok projesi olduğunu aktaran Özcan “doğru ekip ve doğru inançla hep birlikte çoğul düşünerek, farklı projelere imza atarak, STK’lara baskı yaparak değil seçerek,ortak akılla hareket eden bir Edirne Belediyesine kavuşmak dileği ile”diyerek katılanlara teşekkür etti ve destek beklediğini ifade etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30