banner78
banner25

Özcan “bin 283 kişilik yönetim kurulumuz var!”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatların sahada olması gerektiği hatırlatması sonrasında sahada olmanın önemini şu sözlerle özetledi. “sahada olmazsak verileri alamayız, doğru verileri alamazsak Ankara’ya taşıyamayız”dedi.

AK Parti’nin çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren ve mahalle teşkilatlanması konusuna değinen Merkez İlçe Başkanı Özcan; seçimlerde kenar mahallelerde gösterdikleri başarının devamında yeni yerleşim bölgesinde aldıkları oy azlığı konusunda planlama yaptıklarını ve her apartmanda bir temsilci oluşturmaya başladıklarını kaydetti.

Pandemi sürecinden sonra Edirne’yi karış karış gezip halkın taleplerini dinlediklerini ve gelen talepleri ilgili yerlere ilettiklerini, çözüme kavuşturduklarını söyleyen Özcan “gelen talepleri, eleştirileri tane tane dinleyip Ankara’ya iletiyoruz. Mahalle teşkilatlarını çok güçlendirmek ve her apartmandan bir temsilci belirlemek üzere 24 mahalle ve TOKİ’de mahalle başkanlığı ve yönetim kurulu çalışmasında bulunduk”diyerek Şükrüpaşa Mahallesi hariç bin 283 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduklarını kaydetti.

Amaçlarının çok sesli düşünmek olduğunu ve herkesle iletişim kurma gayretinde olduklarını hatırlatan Özcan “çok sesli olursak doğruyu buluruz inancındayız. Tabana inmeden doğruyu bulma şansınız yok. Eleştiriye de açığız, yeni alternatif düşüncelere de hazırız. Amacımız Edirne’mize, ülkemize hizmet etmek, ama doğru hizmet etmek, doğruları Ankara’ya taşıyabilmek. Çıtamızı daha yükseltip nüfusun 43 binlere dayandığı Şükrüpaşa Mahallesi’nde hemen her apartmandan bir temsilci kılarak çok sesli düşünen bin 300 kişilik yönetim kurulunun çalışmalarını başlattık. Salonlardan taşalım, ama yeter ki suskun olan insanlarımızla konuşalım, konuştukça da doğruyu bulalım inancındayız”dedi.

Üye sayısı konusuna da değinen Merkez İlçe Başkanı Özcan “ e-devlet üzerinden üye olmak da istifa etmek de kolaylaştı. e-devlet üzerinden istifa edenleri tek tek aramak için bir komisyon oluşturduk. Neden istifa ettiğini, nerde hata yaptığımızı, beklentilerinin neler olduğu konusunda istatistik oluşturduk. Bu istatistikleri de hem il başkanımıza hem Milletvekilimize hem de teşkilat başkanlığına kapsamlı bir rapor halinde verip sunuyoruz. Bunda da amaç, eğer bir açığımız yanlışımız varsa bunları da Ankara’ya taşıyoruz” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30