banner137
banner25

Öz; Yönetim Kurulu Başkanlığına aday adaylığını açıkladı!

Edirne Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Öz , 7. Olağan Genel Kurulda yönetim başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Edirne İstiklal Ortaokulu Müdürlüğü görevinde bulunan Yakup Öz; Türk Ocakları Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmekte.

Üç dönemdir başarılı bir şekilde devam ettirdiği Türk Ocakları başkanlığını gençlerin önünü açmak için bırakacağını açıklayan Öz, birçok sivil toplum kuruluşunda uzun yıllardır özveriyle görev yapmış, ilimizde başarılı bir şekilde okul müdürlüğü görevini yürütmüş ve kişiliği, insanlık bilgisi, iletişimi, pratik problem çözme başarısı, liderlik vasıfları ile ön plana çıkan bir isim olarak biliniyor.

Türk Eğitim-Sen 7. Olağan Genel Kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Yakup ÖZ, yaptığı açıklamada üyelerinin tüm sosyal, ekonomik, demokratik ve özlük haklarının savunucusu olacağını , her üyenin derdini , sıkıntısını , problemlerini dinleyerek çözmeye çalışacağını , adete hislerinin tercümanı olacağını ; kararlı, tavizsiz ve ilkeli bir hak arama mücadelesine gireceğini, ilimizdeki bin 250 üyenin cesur sesi olacağını ifade etti . Uzlaşmacı, yapıcı, soğukkanlı yaklaşımı; problem çözme yeteneği ve yumuşak uslubü sayesinde; kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, yönetim kurulları, valilik , rektörlük , belediye başkanlığı ve bürokratlar ile iyi bir iletişim sağlayacağını belirten Yakup Öz üyeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını söyledi.

Ayrıca Edirne Türk Eğitim-Sen ‘in bir itibar kalesi olduğunu, asla sarsılıp yıkılmayacağını; milli cesaretle , milli hissiyatın vücudu olduğunu ifade den Öz; “bu kutsal, şanlı göreve aday olduğum için onur ve gurur duyuyoruom.Alnımın akıyla, bu kuruma leke getirmeden her görevi yerine getireceğim”diyerek üyeleri 16 Ekim Cumartesi günü Şükrüpaşa İlkokulu’ nda saat 10.00’ da başlayıp 17.00’ de da bitecek olan Merkez ve Üniversite Türk Eğitim Sen Delege Seçimleri için tüm Türk Eğitim- Sen üyelerinden oy kullanmalarını ve desteklerini beklediğini ifade etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30