banner78
banner25

Otogar da çökme mi var?

Edirne’nin en köklü otobüs firmalarından birinin sahibi olan iş insanı Mustafa Altunhan bugün düzenlediği basın toplantısında bir takım iddialarda bulunarak Siirt’ten gelen 30 kişilik bir gurubun kendisine ait olan 1 nolu yazıhaneye çökmek istediklerini, hazırladıkları sahte belgelerle yazıhanenin sahibi olduklarını ileri sürdüklerini belirtti.

2013 yılında kapattıkları Volkan Metro Firması adına düzenledikleri sahte kaşe ve belgelerle firmayı yeniden aktif hale getirdiklerini ve 2019 yılında bu şirket üzerinden 1 nolu yazıhanesini kendisinin haberi olmadan aldıklarını belirten Mustafa Altunhan “birileri sahte bir Volkan Metro kaşesi yaptırarak sahte belgelerle imzalar atarak Edirne Ticaret ve Sanayi Odasına giderek bunu aktif hale getirtiyor. Ticaret Odası bu faaliyetleri kontrol eden bir kurum. Evraklar sicilden geçiyor . Burada neden bakılmıyor Volkan Metro Seyahat A.Ş var mı yok mu diye? Bu sicile işlenince bir çocuk doğmuş oluyor ve her yerde işlem yaptırabilirsiniz. Ne kadar sahtekarlık aklınıza gelirse yapabilirsiniz”diyerek bu şirketin açılmasında ve aktif hale gelmesinde kendinsin haberi olmamasından dolayı şaşkınlık içinde olduğunu belirtti.

3 gündür otogar içerisinde çeşitli tipte mafyavari adamlar olduğunu yazıhanesine gelerek “bu yazıhane bizim”dediklerini ifade eden Altunhan “ eğer kolluk kuvvetlerimiz olmasa çok büyük olaylar olacak. Belki de orada kan dökülecek. Hala otogarın etrafında o şahılar geziyor. Demişler ki; ‘Mustafa Altuhhan’ı öldüreceğiz’.Ölümden korkacak bir insan değilim. Zaten tesadüf yaşayan bir insanım. İsteyen istediği yerde çağırsın beni yapmak istediğin yapabilirse yapsın”dedi.

Ticaret ve Sanayi Odasından hesap soran ve başkanın istifa etmesini isteyen Altunhan “kendisinin bana olan husumetini bilmeyen yok. Bu sahtekarlığı yapan adamın odasında çay içtiğini biliyorum”dedi.

Şahısların Siirtli olduğunu ifade eden Altunhan, sahte kira sözleşmesi, sahte kaşe ve imza ile otobüs firması için A1 belgesi de alan şahısların oyununu polisin ortaya çıkardığını ifade etti.

Altunhan, “Buna çanak tutanların adalet karşısında hesap vermesini istiyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30