banner78
banner25

Ortaokul'da bıçaklı kavga!

Edirne’nin Karaağaç mahallesinde bulunan Karaağaç Ortaokulu’nda öğrenciler arasında çıkan kavgada 6 öğrenci yaralandı.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 7 sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen aynı sınıftaki 4’ü kız 1’i erkek 5 öğrenci ders çıkışında koridorda tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi üzerine kız öğrencilerden biri üzerinde bulunan bıçağı çekerek rastgele savurmaya başladı. Kavgaya karışan öğrencilerin 5’i çeşitli yerlerinden aldıkları darbeler ve bıçak darbeleri ile hafif şekilde yaralanırken olayla ilgili olamayan bir öğrencinide yaralanldığı öğrenildi. Okul öğretmenlerinin araya girmesi ile yatıştırılan kavga sonrası ilk müdahale öğrencilere öğretmenleri tarafından yapılırken olay yerine gelen sağlık ekipleri öğrencileri Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine sevk ederek müşahede altına aldılar.

Bıçağı kullandığı iddia edilen ve kavgada yaralanan öğrenci G. F. İse Çocuk Şube Müdürlüğüne ifadesi alınmak üzere götürüldü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin okula gelerek bilgi aldığı belirtilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

İddiaya göre 4 kız ve 1 erkek öğrencinin müdahil olduğu kavgada öğrencilerin aralarında bir takım anlaşmazlıklar olduğu ve buna bağlı olarak tartıştıkları belirtildi.

Öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı, ayakta tedavi gördükleri öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30