banner137
banner25

Online seminerin konuğu Servet Çetin!

Türkiye’de eğitim kurumları arasında lider statüsünde bulunan Türkiye Eğitim Derneği TED koleji,pandemi sürecinde de gerek eğitim anlamında gerekse öğrenim anlamında öğrencilerine yarattığı imkanlarla takdir topluyor.

Edirne’de de eğitim kurumu çatısı altında faaliyete geçen ve başarıyı hedef alan öğrencilere kapısını sonuna kadar açan TED Edirne koleji düzenlediği online seminerlerle de göz dolduruyor.Sadece kurum idaresi tarafından verilen link üzerinden katılımın sağlandığı online seminerlerde bugün saat 13:00’da Kariyer Seminerleri dizisinin önemli bir konuğu var.Milli Futbolcu ve Grup Sivasspor yardımcı antrenörü Servet Çetin katılacağı online seminer aracılığı ile öğrencilerle buluşacak.

Edinilen bilgiye, göre söz konusu seminerlerin sadece öğrencilere atılan link üzerinden izlenebileceği ve ilerleyen günlerde Türkiye’nin önde gelen kariyer sahibi isimlerinin katılacağı seminerler dizilerinin yapılacak alt yapı çalışması ile tüm il’de bulunan öğrencilere sunulacağı ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30