banner78
banner25

Oğuş "Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir hareketiz!"

Türkiye’nin 104’ncü siyasi partisi olarak kurulan Türkiye Değişim Hareketi Partisi 47.il başkanını Edirne’de açıkladı.

Duvan Prestij otelde gazetecilerle bir araya gelen ve Edirne İl başkanını açıklayan partinin kurucu üyelerinden Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Oğuş ve eğitmen Şefika Keskin parti kuruluş amacı ve gündeme dair konulara ilişkin soruları yanıtladılar.

İlk olarak Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Oğuş yaptığı açıklamada yola çıkış hikayelerini anlatarak bir hareket olarak yola çıktıklarını ve Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir hareket gerçekleştirdiklerini belirtti.

2006 yılında çıktıkları yolda bir hareket çıktıklarını belirten Oğuş, “şu anda 47 ilimiz bugün Tolga ile beraber görev verilmiş durumda.Genel başkanımız bugün 01 Adana il plakasından yola çıkarak ilk il binamızı burada açtı.47 tane ilimiz bu 15-20 gün içerisinde hepsini tek tek açılışını yapacağız”dedi.

3 haftadır Edirne’de saha çalışması yaptıklarını ve çalışacak yol arkadaşları aradıklarını belirten Oğuş “21. yüzyıl siyasetine uygun bir örgütlenme modelini tercih ediyoruz.O bölgede muhakkak sevilen geçmişi,mazisi düzgün olan insanlarla yola çıkmak istiyoruz.Yoksa herkes siyasette bir yerde olmak için geliyor, başvuruyor, talep ediyor ama en iyisini bulmak istiyoruz. Çünkü biz Edirne'de olacak ilk seçimde oranın belediye başkanlığına milletvekilliğine aday olabilecek bir arkadaşımızı Başkan yapmak istiyoruz”dedi.

Türkiye Değişim Hareketi Partisinin oy bölmek için kurulmadığını 2006 yılında kurulduğunu ifade eden Oğuş “Türkiye Değişim Hareketi partisinin hareketi kurulduğunda yani 2006 yılında da bu parayı nereden buluyorlar?Saroz’un parası Fethullah Gülen'in Fethullah Hoca'dan para alıyorlar diyorlardı. Tayyip Erdoğan'dan para alıyorlar, CHP yi bölmek için diyorlardı.O zaman 50 artı 1 bloktu.Baraj altı kaldığınızda oylarınız bir partiye gidiyordu. Biz kurmadık.Durdurduk partiyi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin o günkü enerjisini rüzgarını ve bu laflar son olsun diye durdurduk. Hani biz para alıyorduk? Hani birileri bize partiyi kurdurmak için destek veriyordu?Ne oldu peki? Onun için biz bu tür laflara artık gülmüyoruz bile.Onları ciddiye almıyoruz. Türkiye Değişim Hareketi siyasi tercihinde önce ülke menfaatlerini düşünür, sonra parti menfaatlerini,ondan sonra en sonunda kendisini menfaatleri düşünür”dedi.

Türkiye Değişim Partisi Kurucularından eğitmen Şefika Keskin ise “Türkiye Değişim Partisi ülkemizin mutlu ve huzurlu yarınları için yola çıktı. Değişimi eğitim, kültür, sanat, sağlık gibi pek çok alanda en doğru şekilde uygulamak için yola çıktı. Edirne’deki hedeflerimizi de değerli il başkanımızın önderliğinde gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi Edirne İl Başkanlı görevini alan Tolga Hekimoğlu, ise Edirne’de nakliye işiyle uğraştığını ve siyasi geçmişi olan bir ailenin 2 çocuğundan birisi olduğunu belirtti.Kendisine verilen görevi neden kabul ettiğini açıklayan Hekimoğlu “ Güzel ülkemiz için siyasetle uğraşmamız gerektiğine inanarak Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün takdiriyle Türkiye Değişim Partisi Edirne İl Başkanı olarak göreve başlıyorum. Türkiye Değişim Partisi olarak mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yola çıktık. Edirne’de tüm halkımızın sevgi potasında buluştuğu, birlik ve beraberlik içinde üretime yönelik varlık ve bereketi destekleyeceğimiz tüm projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Çok çalışacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız. Türkiye Değişim Partisi Edirne’de ve Türkiye’de iktidara gelene kadar azimle mücadelemizi sürdüreceğiz.”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30