banner78
banner25

Ofis yeni alım noktası açacak
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, üreticilerin taleplerini dikkate alarak Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü İbrahim Duman’ı ziyaret etti. İba, ziyaretin ardından üreticilere müjde vererek, TMO tarafından 10 Temmuz Pazartesi günü yeni bir alım noktası açılacağını duyurdu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindekiler Toprak Mahsulleri Ofisi'ni (TMO) ziyaret etti. İba, ziyarette TMO Başmüdürü İbrahim Duman’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İba, ardından üreticilerle bir araya geldi.

Çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan İba, üreticilere sorunsuz, bereketli bir alım sezonu geçirilmesi temennisinde bulundu.

Başkan İba, ziyaretin ardından üreticilere müjde vererek, TMO tarafından 10 Temmuz Pazartesi günü yeni bir alım noktası açılacağını duyurdu.

Yeni alım noktasıyla birlikte üreticilerin randevularının öne alınacağını söyleyen Başkan İba, devletin hiçbir üreticinin ürününü bırakmayacağını dile getirdi.

Başkan İba, AK Parti olarak üreten vatandaşların yanında olduklarını ve destekçileri olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Üreticilerin taleplerini yerine getirmek için çaba sarf etmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan İba, tarımsal üretimi destekleyen politikaların sürdürüleceğini belirtti.

Üreticiler ise yapılan düzenlemeden memnun olduklarını dile getirdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30