banner78
banner25

Ödenek olmasına rağmen köprüler yapılmadı!

Edirne İl Genel Meclis başkanı CHP’li Mehmet Geçmiş,2020 yılı yatırım programına alınan ancak aradan geçen süre içerisinde yapımına bir türlü başlanılamayan Geçkinli köyü ve Sultaniçe köyü köprülerinin akıbetini sorarak “ödenek var köprü yok!”dedi ve halen neden yapılmadığını merak ettiğini sordu.

Gazetecilerle bir araya gelen ve genel konular hakkında konuşan Geçmiş İl Genel Meclisi olarak her yıl bütçe oluşturduklarını,ihtiyaca göre harcamaları belirlediklerini söyleyerek Geçkinli köyü ve Sultaniçe köyü köprülerinin ödeneğinin ayrılmasına ve yatırım programına alınmasına rağmen bir türlü başlanılamamasına anlam veremediğini ifade etti.

Mehmet Geçmiş konuşmasında “2020 yılı bütçesi hazırlanırken bütçenin eki olan yatırım programı da hazırlandı. Bununla ilgili köylerimizdeki eksiklikler meclis üyelerimiz tarafından tespit edildi. İl Genel Meclis Üyelerimizin köylerdeki eski köprülerle ilgili de tespitleri oldu ancak taslak bütçede bunlar yoktu. Bu durumla ilgili komisyonumuzca da yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde; bütçe denkliği itibariyle de Süloğlu ilçesine bağlı Geçkinli Köyü ve Enez’e bağlı Sultaniçe Köyü’nde bulunan dar ve eski köprülerin yapımının aciliyetten yatırım programına alınmasına meclis üyelerimiz tarafından karar verildi”dedi.

Her iki köprü için 1 er milyon TL’den 2 milyon TL ödenek ayrıldığını belirten Geçmiş “bütçe ödeneğinin içerisinde 1 milyon TL Geçkinli köyü köprüsüne, 1 milyon TL de Sultaniçe köyü köprüsüne ödeneği koyuldu. 2020 yılının yatırım programına alınan ve ödenekleri de çıkarılan köprülerimizin yapımıyla ilgili 2021 yılına girmemize rağmen henüz hiçbir çalışma yapılmadı. Edirne İl Genel Meclisi olarak köprülerin ne zaman yapılacağını merak etmekteyiz”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30