banner78
banner25

Nerede geri dönüşüm?

Selimiye meydan projesinin uygulanması sırasında belediye ye ait 16 iş yerinin yıkımı gerçekleşirken iş yerlerine ait camların sökülerek geri dönüşüme kazandırılmaması eleştiri konusu oldu.

16 iş yeri ile alanda bulunan kafeteryanın yıkımı sırasında vitrin camları ve diğer camların sökülmeden yıkımının yapılması geri dönüşüm ve sıfır atık söylemi olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile örtüşmediği görüldü. Vitrinlerden çıkacak camların 1 ton ve üzeri olabileceği belirtilirken yüklenici firmanın bakanlık adına yaptığı işte buna uymaması dikkat çekti.

Bazı çevre bilinci olan kişiler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı sıfır atık ve benzeri projelerin gelecek adına ümit vadeden projeler olduğunu ancak bu tür yıkımlarda az veya çok cam olmasına bakılmaksızın geri dönüşüme kazandırılmasının daha anlamlı olacağını kaydettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30