banner78
banner25

Müezzinoğlu Marmara İl Kültür Müdürleri ile bir araya geldi!
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ''Marmara Bölgesi, Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Bursa'yla bir kültür merkezidir'' dedi.
Müezzinoğlu, Marmara Bölgesi'ndeki İl Kültür ve Turizm Müdürleriyle bir araya geldiği bir restoranda yaptığı konuşmada, turizm ve kültür deyince Edirne'ye dair birçok şeyin olduğunu söyledi.
Marmara Bölgesi'nin Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Bursa'yla bir kültür merkezi olduğunu aktaran Müezzinoğlu, ''İstanbul kültür müdürümüzün organizasyonuyla yapılan bu toplantının Edirne'de gerçekleşmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Kültür müdürlerimize başarılar diliyorum. Bu anlamda Edirne'nin dinamiklerinin çok daha yukarıya taşınması, Balkanların ilk kapısı olması nedeniyle vizyonunu çok daha iyi noktaya ulaştırması açısından da ben inanıyorum ki istişare toplantısında farklı bakış açıları oluşacak'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30