banner78
banner25

Müezzinoğlu köprüsünün ışıklandırılmasını istedi!

Edirne’nin en büyük mahallerinden olan Karaağaç mahalle muhtarı Agah Korkan dönemin son Başbakanı Binali Yıldırım tarafından hizmete 2017 yılında açılan Edirne Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun adını taşıyan köprünün ışıklandırılmasını istedi.

Kapıkule ile Pazarkule sınır kapısını birbirine bağlamak,Karaağaç mahallesini nehir taşkınlarından dolayı yaşanan mağduriyetleri ortadan kaldırmak üzere yapımına başlanılan ve tam olarak tamamlanmamasına rağmen hizmete açılan Dr.Müezzinoğlu köprüsü hem geçici bağlantı yolları hemde karanlıkta kalması nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor.

Konu hakkında açıklama yapan ve talebini dile getiren Karaağaç mahalle muhtarı Agah Korkan “Dr. Mehmet Müezzinoğlu köprüsünden Uluslar arası giriş çıkışlar oluyor.Maalesef aydınlatma olarak eksikliğimiz var. Gelenler köprünün güzel olduğunu ancak aydınlatma eksiğinin olduğunu söylüyor. Allah muhafaza kazalar olabilir, özellikle geceleri karanlıkta köprü çok tehlikeli. Karaağaç köprüsüne aydınlatma olursa daha iyi olacağına inanıyorum. Bunun için ilgililer tarafından gerekli başvuruların bir an önce yapılıp köprünün aydınlatılması gerekiyor”diyerek bağlantı yollarını eksikliğine de dikkat çekti.

“bağlantı yolları eksik” diye Muhtar Korkan “Pazarkule bağlantı yollarında henüz bir çalışma yok. Önümüz kış, bağlantı yolları olursa daha güzel olur. Aydınlatmalar konusunda zaman zaman talebimiz oldu ama şu ana kadar bir gelişme olmadı. Köprüden ayrıca sağlı sollu fıskiyelerin akması daha güzel olur. Görenler de hayran kalacaktır. Eğer öyle yapılırsa geceleri de güzel bir görüntü oluşur, görsel olarak da bir değer kazanır” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30