banner78
banner25

Motosikletli polis memuru yaralandı!

Edirne merkez sarı bayır yakınlarında meydana gelen yaralamalı trafik kazasında görevi başındaki bir polis memuru yaralandı.

Kaza Edirne Kapıkule yolu üzeri Meriç İlköğretim Okulu karşısında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Meriç İlköğretim okulunda görevli öğretmen Melek Ç. 22 DE 288 plaka sayılı aracı ile ana yolu çıkış yaparak şehir merkezi istikametine dönmek istedi.O esnada şehir merkezi istikametinden Kapıkule istikametine bir olaya seyir halinde olan Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yusuf K. 22 A 5464 plakalı motosikleti ile araca sol yan kısmından çarptı.Meydana gelen kazada polis memuru ciddi şekilde yaralanırken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Kazanı olduğunu duyan ve gören çok sayıda vatandaş olay mahalline gelerek hareketsiz halde yatan polis memuru Yusuf K’ya yardımcı olmak istedi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine sevkini sağladılar.

Yaralı polis memuru Yusuf K’nın bacak ve kalçası ile vücudunun değişik yerlerinde kırıkları olduğu sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30