banner78
banner25

Mobeseler kayıttaydı!
Edirne'de meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.
Kentin çeşitli noktalarında meydana gelen ve MOBESE kameralarınca her anı kayıt altına trafik kazalarına ilişkin görüntüler, basın mensuplarına dağıtıldı.
Birçok olayın aydınlatılmasında da önem taşıyan kameralara yansıyan kaza görüntülerinde, Migros kavşağında kırmızı ışıkta duran bir motosiklete arkadan hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklenmesi yer alıyor.
Dikkatsizlik sonucu oluşan kazaların da bulunduğu görüntülerde, yine Migros kavşağındaki bir tankerin önüne aldığı bir otomobili sürüklemesi kaydedildi.
Görüntülerde, DSİ kavşağında ıslak zeminde kayan otomobilin trafik ışıklarına çarpması ve Fakülte kavşağında ışık ihlali yapan otomobile hızla gelen bir başka otomobilin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazaları bulunuyor.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30