banner137
banner25

MMO seçimlerinde Avukatoğlu yeniden aday!

Makine Mühendisleri Odası Edirne Şube Başkanı Aziz Avukatoğlu, 13 Şubat günü gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Makine Mühendisleri Odası toplantı salonunda aday listesini basına tanıtan Avukatoğlu, arkadaşları ile birlikte çıktıkları bu yolda “Demokrat Mühendisler Grubu” olarak adlandırdıkları grubunu tanıttı.

Açıklamasında yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Avukatoğlu, işsiz mühendislere iş bulmak için sanayi kuruluşlarıyla ilişki içinde olacaklarını belirtti. Avukatoğlu, Edirne Şubesinin hizmet binasını daha verimli kullanmak için TMMOB üyesi odalara, öğrencilere ve sivil toplum kuruluşlarına açacaklarını, çevre sorunlarıyla ilgili verilen mücadelelere katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.14. dönem (2022-2023)de şu konularda yoğunlaşmak istiyoruz diyen Avukatoğlu ve beraberindekiler; Her yıl üyelere birer kez temas etmek ve üye kayıtlarını yenilemek,Organize Sanayi yönetimleri ve firma insan kaynaklarıyla işbirliği yaparak sanayide çalışan meslektaşlarımızla ilişki kurmak,genç üyelere ve öğrenci üyelere ücretsiz eğitim faaliyeti düzenlenmek”şeklinde sıraladığı yeni dönem faaliyetlerini anlattı.

Aziz Avukatoğlu listesinde Yahya Bulat, Bülent Yılmaz, Türker Kartal,Nilay Esin Suner,Yusuf Başaran ve Nurettin Özmen bulunuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30