banner78
banner25

Milletvekili Aksal "Kıyık caddesinde sokak iyileştirmesi yapılacak!"

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Selimiye Meydanı çevre düzenlemesinin Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanacağını söyledi. Aksal, Kıyık Caddesi’nde sokak iyileştirmesi yapılacağının müjdesini vererek, bakanlık tarafından projesinin onaylandığını açıkladı.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Selimiye Meydanı ve çevresinde yapılan düzenleme çalışmalarının Ramazan Bayramına kadar tamamlanacağını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aksal, Kıyık Caddesi’nde sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyleyen Aksal, projenin bakanlık tarafından onaylandığını, çalışmaların kısa sürede başlayacağını kaydetti.

Aksal, “Selimiye’nin çevre düzenlemesini bakanlık eliyle yapıyoruz. İnşallah Bayrama kadar çevre düzenlemesini tamamlayacağız ve bayramda açılmış olacak. Öte yandan caminin restorasyon projesi hızlı şekilde devam ediyor. 3,5 yıllık bir restorasyon süreci var ama inşallah zamanından önce tamamlayacağız. Böyle bir eseri restore edince güzelleşince yanındaki yerler daha gözümüze batmaya başlıyor. Kıyık Caddesi Edirne’nin girişidir. Edirne’ye girdiğinizde Kıyık Caddesi’ni görüyorsunuz. Maalesef hiç birimizi güzel bir görüntü olduğunu söyleyemez. Selimiye restorasyonu ve çevre düzenlemesi ve restorasyonunu yapıyoruz ama üçgende bulunan hamamın bulunduğu lan hoş görünmüyordu. Çevre Şehircilik Bakanlığımızla hem Kıyık’ın sokak iyileştirilmesi için hem de bu alanın iyileştirilmesi için girişimlerde bulunduk. Buradan Edirnelilere müjde vermek istiyorum. Kıyık’ın sokak sağlıklaştırılması projesi bakanlık tarafından onaylandı"dedi.

Öte yandan İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar'ın  Mezit Bey hamamı ve çevresi ile ilgili eleştirisinede açıklık getiren Milletvekili Aksal "Orhan bey çok iyi niyetli ve yapıcı bir yaklaşımı var ve sürekli istişare ediyoruz.İnşallah orada kısa zamanda çalışmalara başlayacağız. Hamamın bulunduğu üçgende orada özel mülkiyetler de var. Hep birlikte hem vatandaşlarımız hem devletimiz el ele vererek o alanı da Selimiye’ye yakışır bir hale getireceğiz” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30