banner137
banner25

MHP İl Başkanı Tercan "Edirne ve ilçelerinde CHP’nin esamesi okunmayacak!"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Söğütlük Kent Ormanına yapılacak Millet Bahçesi projesini desteklediklerini söyleyerek, karşı çıkılmasına anlam veremediklerini söyledi.

Yapılacak Millet Bahçesinin kentin cazibe merkezi olacağını ve var olan mezbelelik görüntüsünden kurtaracağını söyleyerek İl Başkanı Tercan “Millet bahçesine karşı çıkan CHP ve yancılarıdır. Cumhuriyet Halk Partisi zaten bu ülkede neye karşı değil ki? Allah rızası için güzeli de takdir etsinler. Ama bunların zihniyetinde bu var” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zakir Tercan, Cumhur ittifakı olarak Edirne’ye yapılacak Millet Bahçesi projesini desteklediklerini belirtti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tercan, Millet bahçelerinin Türkiye’nin her iline yapıldığını, halkın da memnun olduğunu ifade ederek, Edirne’ye yapılacak projeyi desteklediklerini söyledi.

Tercan, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak millet bahçesi projesini destekliyoruz. O projenin hayata geçmesi için de Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için büyük gayret içerisinde olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Millet bahçesine karşı çıkılmasına bir anlam veremiyorum. Millet bahçesi bugün sadece Edirne’de değil Türkiye genelinde millet bahçesi yapılıyor ve bundan da halkımız çok ciddi manada memnun kaldıklarını biliyoruz,duyuyoruz,okuyoruz. Millet bahçesi yapılırken ağaçların kesilecek hali yok, yeni binalar yapılacak hali de yok. Millet bahçesi projesi hayata geçtiği zaman Edirne halkı çok memnun kalacak. Gençlerimiz, evlatlarımız, öğrencilerimiz, aileler gidip orada kahvaltı da yapacak, yemeğini de yiyecek, çayını da, kahvesini de içecek. Böyle güzel nezih ortamda rahat bir nefes alacak. Neden buna karşı çıktıklarını anlamış değilim”dedi ve Millet Bahçesi içinde yer alacak bölümleri saydı. Tercan “Millet bahçesinin içerisinde 30 kilometre bisiklet yolu yapılacak. Yürüyüş yolları yapılacak. Yeşil alanlar yapılacak. Millet kıraathanesi yapılacak. Çirkin duvarlar kapatılacak. Bol ağaçlı yeşil alan olacak. Piknik alanları olacak. Çocuklarımıza oyun alanları olacak. Tertemiz pırıl pırıl bir yeşil alan olacak. Millet bahçesi kentin cazibe merkezi olacak. Nasıl Selimiye Meydanı yemyeşil yapıldıysa millet bahçesi de yemyeşil yapılacaktır”dedi.

CHP ve yancıları diyerek karşı çıkanlara karşı eleştirilerini sürdüren Tercan “Millet bahçesine karşı çıkan Cumhuriyet Halk Partisi ve yancıları. Cumhuriyet Halk Partisi zaten bu ülkede neye karşı değil ki? Cumhuriyet Halk Partisi büyükşehirlerde yapılan şehir hastanelerine karşı, yolların yapımına karşı, tünellere karşı, havaalanlarına karşı, karşı olmadıkları bir şey yok. Allah rızası için güzeli de tebrik etsin, takdir etsin. Ama bunların zihniyetinde bu var. Onun için ülkemiz, milletimiz millet bahçesinden memnun olacağına kanaat getiriyorum. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde de Allah’ın izni ile Edirne’de milletvekili çıkaracağız, Türkiye genelinde de Cumhur ittifakı ipi göğüsleyecektir. Zafer Cumhur ittifakının olacaktır. Bakın günü zamanı geldiği zaman Edirne ve ilçelerinde CHP’nin esamesi okunmayacak. Ve günü zamanı geldiği zamanda Edirne merkez de ve ilçelerinde de Cumhuriyet Halk Partisinin elinden de Cumhur ittifakı belediyeleri alacaktır”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izzet arsevene 1 yıl önce

söğütlüğe bu lafı eden zat izzet arseven'e hakaret etmiştir.

banner30