banner78
banner25

MHP İl Başkanı Tercan “CHP beddualıdır!”

Ülke ve Edirne gündemini değerlendirmek için partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Zakir Tercan eleştiri oklarının tamamını CHP’nin üzerine çevirerek CHP’nin beddualı olduğunu ileri sürdü.

CHP’nin derdinin teröristleri sevmek, desteklemek, hapishanelerde ziyaret etmek, teröristlerin cenazelerine katılmak, teröristlerin mezarlarını ziyaret etmek ve çiçek bırakmak olduğun ifade eden Tercan “Muhalefet partisi olup muktedir olamayan CHP, her geçen gün kan kaybetmeye devam etmektedir. PKK’yı ve onun siyası uzantısı olan HDP’yi destekliyor, memleket meselelerini ikinci plana itmek zorunda kalıyor.CHP yıkım projelerini hayat geçirmek için herkesle dans ediyor. CHP, bölücülüğe ve ihanete çanak tutuyor.CHP yönetimi PKK’ya, YPG’ye, PYD’ye evet; Türkiye’ye hayır demiştir.CHP yönetiminin Atatürk’le hiçbir bağı ve bağlantısı kalmamıştır.CHP; terör destekçileri, Atatürk ve Türkiye düşmanları tarafından işgal edilmiştir.Bütün bunlar CHP'nin siciline asla silinmeyecek biçimde işlenmiştir. CHP bunlarla özdeşleşmiş ve bütünleşmiştir.CHP'nin bugün ağarmayan yeri, hasta olmayan organı neredeyse kalmamıştır. CHP'nin yaşadığı durum tam anlamıyla budur.CHP'nin nefesi tükenmiş, maskesi düşmüş, attığı her adımın ne amaç taşıdığı herkes tarafından bilinmektedir”diyerek Cumhur İttifakının sağlam temeller üzerine kurulduğuna dikkat çekti.

CHP'ye ve Zillet İttifakına verilecek en iyi cevap, milletin 2023-2024’de vereceğini belirten Tercan “CHP, teröristlerle vatan hainleri el ele vermiş, sırt sırta vermiş, gönül birlikteliği sağlamış ve yoluna devam ediyor. Bugün CHP, memleket meselelerini unutmuş, Cumhur İttifakını aşağıya almak için seçimlerde başarılı olmak için HDP'yle sürekli görüşüyor ama gizlemeye çalışıyor. Bugün PKK 40 bin kişinin katilidir. Eş başkanı Selahattin Demirtaş 823 kişinin katilidir. Bugün CHP milletvekilleri Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmek için yarışa girmişler. Bundan dolayı CHP beddualıdır. Bu millet CHP'ye iktidar yüzü göstermeyecektir. Çünkü CHP'nin yapmış olduğu memleketimiz için ülkemiz için bir planı, programı olduğu da yoktur. Dış güçlerle iş birliği yapıyor. Memleketimizi, ülkemizi Batı ülkelerine şikayet ediyor. Bundan dolayı bu milletimiz de her şeyi biliyor. 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde 2023 yılında yapılacak olan belediye seçimlerinde bu millet gereken cevabı zillet ittifakına verecektir. Bu nedenle biz Milliyetçi Hareket Partisi Edirne teşkilatı olarak hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız Edirne'de Cumhur İttifakı'nı ve MHP'yi başarıya taşımak ve başarılı olmak. En büyük arzumuz, isteğimiz bu yönde. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak esnafımızı da geziyoruz, köylümüzü de geziyoruz, çiftçimizle de görüşüyoruz konuşuyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Biz onların da dertlerini ve zaten bundan önceki basın toplantılarımızda söylemiştik. Analiz raporları yazarak saygıdeğer genel başkanımıza ve grup başkan vekillerimize konuyu iletiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak biz Edirne'de 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde hem Edirne ilini hem de ilçelerini Cumhuriyet Halk Partisi'nden kurtaracağız diyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30